Reservations

Voor het diner (reserveringen vanaf 16:00u) werk ik met een aanbetaling van 25 euro per persoon, welke in mindering gebracht wordt op de rekening. 

Annuleren kan kosteloos tot middernacht (23:45u) de dag voor de reservering. Na annulering wordt je aanbetaling binnen 3 werkdagen teruggestort. Annuleringen die later worden gedaan, worden niet terugbetaald.

Ik ontvang je met open armen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Wil je met een groep komen?

Laat me dat dan even weten via het contactformulier of per mail.

Dan kijk ik voor een mooie plek met een exclusief menu voor jullie. Mijn groepsmenu's kun je hier alvast bekijken.

Op 150 meter parkeer je bij Interparking Kruiskade; waar jouw auto wacht zodat jij de nacht verkennen kan.

Ook het openbaar vervoer, een netwerk van sporen naar elke hoek van de stad is dichtbij. Metro en tramstation Stadhuis is het startpunt van ons avontuur. 


Voor als je me niet delen wilt, van zonsopkomst tot de klok de nacht aantikt. Ik kan helemaal van jou zijn, zolang als jij wilt. Dan vieren we met jouw gasten ons beste leven. Vertel me wat je zoekt, dan maken we dat moment samen.

Voel je thuis bij mij. In de stad waar dromen waar worden gemaakt, waar rauw en verfijnt samenkomen. Ik zorg voor je, zodat jij de duisternis van de nacht kan wegdansen. En blijf nog wat langer in ons moment, slaap in mijn stad. 

Hilton Rotterdam

Rotterdam Marriott Hotel


In de nacht, wanneer de stilte heerst en de wereld slaapt, is er een plek waar het feest nog niet gedaan is. Waar de muziek nog speelt en de champagne rijkelijk vloeit. Tot een uurtje of 3 dansen wij in mijn huis de uren weg. 

En toch wil je soms meer. Nog iets verder, en iets langer. Je wilt nog meer ontdekken. Dat kan bij m'n beste en intiemste vriend. Eén deur verder huist The Grit, waar de muziek om je oren danst en de nacht nooit lijkt te eindigen. Je wilt hem leren kennen toch? www.thegrit.nl